Billede af syartikler

Redesign syning -
hold i Ringkøbing fra 16 år

Tilmelding Redesign syning forår 

Tilmelding Redesign syning efterår


Tid og sted: 
Undervisningen foregår på Brogaarden, Brogaardsvej 5 i Ringkøbing forventet mandag aften.
12 undervisningsgange/klip i efterår og 12 gange/klip i forår.
 

Pris:
Klippekort 460 kr. for minimum 4 gange + gebyr. Derefter 115 kr. pr. gang. 

Vi stiller symaskiner og sytilbehør til rådighed. Herudover har vi standard mønstre, men ønsker du at benytte personlige mønstre, skal du købe dem selv. Det samme gælder materialer til egne projekter. Vi har dog en lille rodekasse, som du kan benytte de første gange.

Om faget
Vi syr og redesigner med genbrugstekstiler. Fokus på den kreative proces med en sjov og legende tilgang. Syning skal være sjovt - ikke perfekt. Syning for alle - både begyndere og øvede kan være med.

Ved deltagelse i faget redesign skal du opleve potentialerne i brugt tøj og tekstiler i stedet for at betragte det som skrald. Du skal opleve, hvordan du med dine egne hænder kan skabe unikke og autentiske beklædningsgenstande. Akkuratesse og snorlige syninger er ikke det styrende i undervisningen, men i stedet glæden ved at skabe og udfolde sig kreativt.

Målbeskrivelse
Som nybegynder i faget re-design vil du ved endt deltagelse, selvstændigt kunne benytte en symaskine, mestre simple sy-teknikker og kunne sy basale sting i hånden. Herudover kan du anvende et simpelt sy-mønster, hvor der er mulighed for selv at udfolde sig med kreative ændringer og variationer af mønstret.

Underviser

Helle Tarpgaard Andersen - se Helles syprojekter på Instagram her

              Tilmeld dig her