Billede af pige der sidder med guitar

Strenge (guitar, bas, ukulele, banjo, mandolin)

Tilmelding her

Link til prisoversigt
 

Er du til den klassiske guitars smukke klang eller el-guitarens rå riffs? Blandt strengeinstrumenterne finder du også bassens dybe strenge, der er fundamentet i et hvert band og orkester. Du kan starte tidligt eller sent - alle kan være med. 
 

Det er muligt at gå til undervisning som soloelev eller til gruppeundervisning med op til 4 elever. For voksne er det muligt med gruppeundervisning op til 3 elever.

  • Guitar: På en guitar kan du lære at spille smukke klassiske solostykker og akkompagnere egen sang eller andre instrumenter. Du lærer at spille melodispil og akkordspil efter noder, becifringer og tabulatur. Har du et ønske om at spille elguitar senere, er det godt at starte med almindelig guitar. Begyndere må være beredt på at få lidt ondt i fingerspidserne den første tid.
    Vi sørger for, at det valgte repertoire tilgodeser dit niveau og dine interesser. Aldersvejledning: fra 7 år

Tilmelding til guitar her

  • El-guitar: På en el-guitar arbejder vi med forskellige discipliner: Løse akkorder, barréakkorder, rytmeteknik, plekterteknik, melodispil efter noder og tabulatur. Vi sørger for, at det valgte repertoire tilgodeser dit niveau og dine interesser. Som begynder må du være forberedt på at få lidt ondt i fingerspidserne den første tid. Aldersvejledning: fra 9 år

Tilmelding til el-guitar her

  • El-bas: Bassen definerer den klanglige bund i et orkester, der sammen med trommeslageren skaber det rytmiske fundament i sammenspillet. Vi vil arbejde med, at du får en god teknik og lyd på bassen, og du lærer at spille efter akkorder, tabulatur og noder. Vi sørger for, at det valgte repertoire tilgodeser dit niveau og dine interesser.

    El-bassen er et fantastisk sammenspils-instrument. Alle bands har brug for en dygtig bassist, så der er gode muligheder for hurtigt at komme igang med at spille sammen med andre. Men man kan også have stor glæde af at spille selv. Det er sjovt at spille bas! Så hvis du elsker et fedt groove, og at være den der holder musikken igang, er det el-bassen du skal vælge.
    Aldersvejledning: fra 8 år

Tilmelding til el-bas her

  • Ukulelen er et traditionelt hawaiiansk, strengeinstrument. Ukulelen har 4 strenge, der i indbyrdes stemning minder meget om en højt stemt guitar. Ukulelen bruges i høj grad til sangakkompagnement. Sangskrivere, folkemusikere og mange andre bruger typisk instrumentet til både akkordspil og melodispil. Ukulelen findes i forskellige størrelser. Når du køber ukulele, så gå efter den bedste kvalitet, du har råd til. Spørg gerne din lærer til råds inden du køber. Aldersvejledning: fra 7 år

Tilmelding til ukulele her

Tilmelding til banjo her

Tilmelding til mandolin her

 

 

Tilmeld dig her