Billede af børn der går til dans

DanseBALLADEN 2022 - uge 26 i Skjern/Silkeborg

Tilmelding

YDERLIGERE INFO

Kan du lide at danse, selv finde på trin og optræde for et publikum, er denne uge lige noget for dig.

Vi skal nemlig lave en danseforestilling på bare 4 dage! - og den 5. dag vises den i Jysk Musikteater i Silkeborg, hvor andre DanseBALLADEN-grupper også kommer.

Du skal sammen med en professionel koreograf selv være med til at lave koreografien. Det bliver hårdt men mega sjovt og udfordrende. Vi arbejder med moderne dans, improvisation og kreativ dans! Og du behøver ikke nødvendigvis at have en masse danseerfaring.

Der danses fra kl. 9-15 mandag til torsdag i Kramp Scenen, Kulturcentret, Ranunkelvej 1, 6900 Skjern. Fredag. kl. 10-19 i Jysk Musikteater, Papirfabrikken 80, Silkeborg. Kl. 17-ca.18 er der forestilling i Jysk Musikteater, og her kan du invitere dine forældre og søskende.

Transport til Silkeborg: Vi tager toget fra Skjern station ca. kl. 9. Tammy vil følges med alle deltagere. Dette arrangerer vi i løbet af uge 26. (I skal selv købe billet eller brug rejsekort). I skal selv sørge for transport hjem fra Silkeborg - der kan evt. aftales fælleskørsel i løbet af ugen.

Så er du 10-15 år og har lyst til en spændende uge med masser af dans og ikke mindst møde nye venner, så skynd dig at tilmelde dig.

Du behøver ikke nødvendigvis at have en masse danseerfaring.

VIGTIGT! Du skal kunne komme HVER DAG i uge 26.

Tøj: t-shirt/gamacher/træningstøj/sko og håret opsat.

Husk en god madpakke og en vandflaske hver dag :-)

Pris for denne uge er 555 kr. + tilmeldingsgebyr

Tilmelding SENEST torsdag d. 3. juni 

DanseBALLADEN er en del af DanseKRAFT, som er støttet af Region Midt.

......................

Underviser

Tammy Skouboe Sørensen

billede af Tammy Sørensen