Nytårskoncert i Ringkøbing 7/1-2023

Nytårskoncerten i Ringkøbing slår igen dørene op til festlig fejring af nytåret med Kaya Brüel, Søren Dahl og Orkester Midt Vest

Nytårskoncerten i Ringkøbing

åbner dørene til årets store koncertoplevelse den 7. januar 2023 kl. 15.00 i Green Sports Arena, ROFI-Centret. Efter et par ”trælse” aflysninger pga. COVID19, er vi nu klar til igen at modtage publikum – og vi fra arrangørgruppen glæder os!

Når Orkester MidtVests traditionsrige nytårskoncertrække løber af stablen, bliver det med ingen ringere end Kaya Brüel som solist og Søren Dahl som konferencier! Kaya synger en række af de bedste danske sange fra film og TV, og tager os med en tur ned ad mindernes allé. Sange som ”Glemmer du, så husker jeg”, ”Jeg sætter min hat som jeg vil” og mange flere - af blandt andre Kaj Normann Andersen og Bent Fabricius-Bjerre.

Kaya Brüel kunne i 2021 fejre sit 30 års jubilæum, idet hun udgav sit debutalbum ”KAYA” i 1991. Hun har siden holdt sig aktuel som både skuespiller og jazz- og popsanger med mere end 10 soloalbums bag sig. Og måske sang du med på fællessang med hele Danmark i DRs populære program ”Morgensang” hvor Kaya sang for?

Søren Dahl er vært på et af Danmarks allermest populære radioprogrammer Café Hack - nu Dahl på Hack. Han har i en vidtfavnende karriere optrådt som pianist, skuespiller, entertainer og samtale-ekspert med en lang række af landets store musikere og andre personligheder. Han er oprindeligt fra Thisted og er uddannet pianist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Det musikalske bagtæppe leveres af Orkester MidtVest, der også garnerer programmet med festlig orkestermusik af Lumbye, Strauss’erne m.fl. Orkestret dirigeres af Ole Faurschou, og Søren Dahl guider med vid og humor publikummet gennem koncertens mange spændende sange og orkesterstykker.

Billetsalget åbner den 14. november kl. 12.00 via Ticketmasters hjemmeside. Alle pladser er nummererede og koster 270 kr. + gebyr pr. stk.

På gensyn til nytårskoncerten.

Rindum Sogne- og Ungdomsforening                  
Kulturskolen Ringkøbing-Skjern