Billede af en filmoptagelse

Talentholdet i filmskuespil (fra 15 år) 

Tilmelding til talentholdet

Talentholdet er for større børn og unge, der har ambitioner om at udfolde deres talent og udvikle håndværket indenfor film og skuespil. 

Til dig, der allerede har de grundlæggende teknikker inden for skuespil og har ambitioner i forhold til at være skuespiller på professionelle film, tilbyder vi et hold, der går endnu mere i dybden med teknikkerne inden for filmskuespil. På holdet arbejder vi målrettet og ambitiøst i forhold til talentudvikling.

Her vil Maria også hjælpe dig med at blive castet til roller på film, teater og TV.

For at kunne komme ind på holdet, skal du til optagelsesprøve. Skriv til Maria på følgende e-mailadresse for yderligere info ang. optagelsesprøven: maria[mail]byguggenheim.dk 

Yderligere info

Sted: Undervisningen foregår på Mejeriet, Kirkegade 1, Tarm

Tid: Mandag kl. 19.40-20.40 

Underviser

Maria Guggenheim. 
Maria er uddannet skuespiller i Paris, talentudvikler og skuespillercoach. Hun har haft hovedroller i film og TV-serier i Frankrig og Italien. Herhjemme har Maria bl.a. arbejdet for Den Danske Filmskole, Zentropa og Nationalmuseet. I dag underviser Maria foruden Kulturskolen også på Dansk Talent Akademi i Holstebro. Hun har desuden coachet og instrueret professionelle skuespillere og unge talenter, der søger ind på skuespillerskoler herhjemme og i udlandet.                                  

 

Tilmeld dig her