Billede af klaptræ ved filmoptagelse

Filmskuespil for børn og unge (8-25 år)


Tilmelding til filmskuespil 

 

Her lærer du en masse om, hvordan det er at være skuespiller på film og TV. Gennem øvelser og leg arbejder vi med nogle af de teknikker, som professionelle skuespillere bruger, når de skal spille en rolle – altså være en anden karakter end den, de i virkeligheden er. Du vil ligeledes lære, hvordan det er at gå til casting.

På holdet får du nye venner med samme interesse som dig. Du får også masser af energi og selvtillid, når vi slipper fantasien løs, øver os på gulvet og griner ad det, der går godt... og det, som vi kan lave om, fordi vi har en tro på og lyst til at gøre det bedre.

I løbet af året laver vi kortfilm, hvor du, din familie og venner kan se dig spille på storskærm i vores biograf. Der er også en dag for skoleklasser, som vi inviterer til at se os spille.

Du behøver ikke have kendskab til filmskuespil på forhånd. Det vigtigste er, at du har lyst til at slippe fantasien løs og give den gas i øvelokalet.

På holdet er der plads til nybegyndere fra 8 år op til 25 år. Når du har lært de grundlæggende teknikker inden for filmskuespil, har du mulighed for at komme til optagelsesprøve på vores talenthold, hvor vi tager skridtet videre inden for skuespillerfaget. Her går vi yderligere i dybden med skuespillerteknikker og du kommer endnu mere i kontakt med den professionelle filmverden.

Yderligere info

Sted: Undervisningen foregår på Mejeriet, Kirkegade 1, Tarm

Tid: Mandag kl. 16.30 til 18.00  

Underviser

Maria Guggenheim
Maria er uddannet skuespiller i Paris, talentudvikler og skuespillercoach. Hun har haft hovedroller i film og TV-serier i Frankrig og Italien. Herhjemme har Maria bl.a. arbejdet for Den Danske Filmskole, Zentropa og Nationalmuseet. I dag underviser Maria foruden Kulturskolen også på Dansk Talent Akademi i Holstebro. Hun har desuden coachet og instrueret professionelle skuespillere og unge talenter, der søger ind på skuespillerskoler herhjemme og i udlandet.

 

Tilmeld dig her