topbillede

Filmskuespil – Spirende talenter – Talentholdet


Tilmelding til skuespil
 

Slip fantasien og kreativiteten løs sammen med en professionel skuespiller. Du har hovedrollen i trygge rammer, hvor du både kan spille en anden og være dig selv.

Skuespil er et tilbud til børn og unge fra 8 år. Kulturskolen har tre hold:

  • Hold I: Filmskuespil for børn og unge (8 år og opefter)
    Mandag kl. 16.30 til 18.00 - læs mere her
  • Hold II: Spirende talenter (8 år og opefter)
    Mandag kl. 18.20 til 19.20 - Læs mere
  • Hold III: Talentholdet (fra 15 år)
    Mandag kl. 19.40-20.40 - Læs mere

Undervisningen foregår på Mejeriet i Tarm. Der er plads til cirka 12 deltagere på hvert hold.

Træd ind i skuespilfaget og lær teknikker, de professionelle bruger på scenen, i film og på TV.

I undervisningen arbejder vi sammen som et hold. Vi dyrker også vores individuelle mod og troen på os selv. Den styrke får du gavn af – også udenfor det trygge øvelokale.

 

Underviser

Maria Guggenheim (43) er uddannet skuespiller i Paris. Hun har haft hovedroller i film og TV-serier i Frankrig og Italien. Herhjemme har Maria bl.a. arbejdet for Den Danske Filmskole, Zentropa og Nationalmuseet. I dag underviser Maria foruden Kulturskolen også på Dansk Talent Akademi i Holstebro. Hun coacher desuden unge talenter, der søger ind på skuespillerskoler herhjemme og i udlandet.

Maria Guggenheim voksede op i Norsminde syd for Aarhus og en landsby i Sydfrankrig. I en årrække boede og arbejdede hun i storbyer som Paris, Rom, San Francisco, Bruxelles og København. Nu har Maria kastet sine kræfter i, at alle børn og unge har ret til at drømme om en karriere i kreative fag – også de børn og unge som vokser op i provinsen. Maria bor på Jegindø i Limfjorden sammen med sin kæreste og datteren.

 

Tilmeld dig her