Drama og skuespil
(8.klasse og opefter)

Tilmelding til drama og skuespil

Billede af dramaelev med maske

Improvisation og karakterarbejde

På holdet er der plads til nybegyndere såvel som mere erfarne skuespillerelever op til 25 år.

Vi udforsker og øver os gennem teknikker, som også professionelle skuespillere betjener sig af, når de skal forberede sig til en rolle på film, teater eller TV.

Med improvisation, verfremdung og andre klassiske værktøjer arbejder vi målrettet med karakterarbejde og forfiner vores skuespil, så det trin for trin bliver mere inderligt, overbevisende og forførende.

Vi dykker også ned i de store forskelle i skuespil – om det er teaterscenens skrå brædder, hvor ord og mimik skal nå ud til publikum på bagerste række eller vi står foran filmkameraet, som fanger selv den mindste sitren i øjenkrogen.

Vi mødes hver uge og træner halvanden time. Vi arbejder hårdt og seriøst, men tonen er hjertelig og legende – der er altid plads til at grine ad det, der går godt og det, som ikke gør.

Hver sæson afslutter vi med en forestilling/film.

Har du et særligt talent for skuespil – og lyst til at gå videre med det – vil Maria også hjælpe dig med, hvordan du enten kan blive castet til roller på film, teater og TV eller forberede dig på at søge ind på skuespilskoler herhjemme eller i udlandet.

YDERLIGERE INFO

fra 8. klasse - ugedag forventet mandag
Foregår på Mejeriet, Kirkegade 1, Tarm

UNDERVISER

Maria Guggenheim
Maria er uddannet skuespiller i Paris, talentudvikler og skuespillercoach. Hun har haft hovedroller i film og TV-serier i Frankrig og Italien. Herhjemme har Maria bl.a. arbejdet for Den Danske Filmskole, Zentropa og Nationalmuseet. I dag underviser Maria foruden Kulturskolen også på Dansk Talent Akademi i Holstebro. Hun har desuden coachet og instrueret professionelle skuespillere og unge talenter, der søger ind på skuespillerskoler herhjemme og i udlandet.