Billede af to skuespillere med hvide ansigter

Drama og skuespil for 3. - 7. klasse i Tarm

Tilmelding til drama her

- fri fantasi og læring gennem leg

INDHOLD

Her lærer du en masse om, hvordan det er at være skuespiller på film, teater og TV. Gennem øvelser og leg arbejder vi med nogle af de teknikker, som professionelle skuespillere bruger, når de skal spille en rolle – altså være en anden karakter end den, de i virkeligheden er.

På holdet får du nye venner med samme interesse som dig. Du får også masser af energi og selvtillid, når vi slipper fantasien løs, øver os på gulvet og griner ad det, der går godt... og det, som vi kan lave om, fordi vi har en tro på og lyst til at gøre det bedre.

I løbet af året spiller vi to-tre forestillinger/film for familie og venner, hvor vi viser resultatet af vores arbejde. Der er også en dag med forestillinger for skoleklasser, som vi inviterer til at se os spille.

Du behøver ikke have kendskab til drama og skuespil på forhånd. Det vigtigste er, at du har lyst til at slippe fantasien løs og give den gas i øvelokalet.

Har du et særligt talent for skuespil – og lyst til at gå videre med det – vil Maria også hjælpe dig med, hvordan du kan blive castet til roller på film, teater og TV.

YDERLIGERE INFO

Tarm: Undervisningen foregår på Mejeriet i Tarm, Kirkegade 1, forventet mandag

UNDERVISER

Maria Guggenheim.
Maria er uddannet skuespiller i Paris, talentudvikler og skuespillercoach. Hun har haft hovedroller i film og TV-serier i Frankrig og Italien. Herhjemme har Maria bl.a. arbejdet for Den Danske Filmskole, Zentropa og Nationalmuseet. I dag underviser Maria foruden Kulturskolen også på Dansk Talent Akademi i Holstebro. Hun har desuden coachet og instrueret professionelle skuespillere og unge talenter, der søger ind på skuespillerskoler herhjemme og i udlandet.