Nytårskoncert 2024 med Marie Carmen Koppel

Nytårskoncerten i Ringkøbing kan i år præsentere Orkester MidtVest med Marie Carmen Koppel og Phillip Faber. I Green Sports Arena, ROFI-Centret, vil der traditionen tro være pyntet op og klargjort til en festlig eftermiddag med bobler, kransekage, musik og god stemning.

Hvor: Green Sports Arena, ROFI-Centret, Ringkøbing.
Hvornår: Lørdag den 13. januar 2024 kl. 15.00
Pris: 300,- + gebyr - KØB BILLET HER
Billetsalget åbner 13. november kl. 12.00. Alle pladser er nummererede.

Koncerten er nr. 30 i en lang række af nytårskoncerter i Ringkøbing, arrangeret i samarbejde med Rindum SU og Kulturskolen Ringkøbing-Skjern.

Orkester MidtVest har gennem en årrække skabt en tradition med sine populære nytårskoncerter, og i det nye år bliver er ingen undtagelse.

Orkester MidtVest er glade for at kunne præsentere Marie Carmen Koppel som solist og Phillip Faber som konferencier og dirigent.

Marie Carmen Koppel er kendt for sin store stemme, der med intensitet og nærvær giver liv til gospel og soul, samt hendes egne, meget personlige sange. En imponerende karriere, der inkluderer projekter og bands som ‘Carmens kapel’, ‘Moonjam', samt adskillige tv-optrædener.

Phillip Faber er en af Danmarks fremmeste dirigenter og musikalske personligheder. Phillip Faber er af mange kendt fra fællessang på TV, tidligere dirigent for Danmarks Radios Pigekor, ligesom han også er vært på populære programmer som Den Klassiske Musikquiz på DR2.
Dog er han først og fremmest dirigent og komponist, uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og Kungliga Musikhögskolan i Stockholm.
Som dirigent bevæger han sig mellem den nyskrevne partiturmusik og det udadtil velkendte, som komponist mellem det nordisk enkle og det komplekse, og som formidler mellem det lune og det lærerige.

Det musikalske bagtæppe leveres som altid af Orkester MidtVest, der udover numre fra Marie Carmen Koppels kernerepertoire, yderligere garnerer nytårskoncertens program med festlig orkestermusik. Orkesteret består af unge talenter, amatører og professionelle fra midt- og vestjylland.